zaterdag 3 januari 2015

Secret Santa 2014

De editie van 2014 was net iets anders dan de voorgaande. We moesten niet opzoek naar leuke cadeautjes, maar we werden door Tess gevraagd om 3x onze warme wensen voor het nieuwe jaar rond te sturen in blogland.
Ik ben zelf de laatste jaren nog nooit op tijd geweest met kerstkaarten laat staan nieuwjaarskaarten, dus het was voor mij wel een hele uitdaging, die ik met veel plezier ben aangegaan. Want wat is er nu leuker dan 'leuke post' te krijgen/ontvangen?Mits een winterse aanpassing (sneeuw, een ster en een groot cadeau) kon ik de kabouterstempel van een paar jaar geleden gewoon opnieuw gebruiken. Ik haakte er voor de 3 dames (Liesbeth, Veerle en Haaike) nog een kleurrijke slinger bij (geen feest zonder slinger) en zo konden de 3 enveloppen mooi tussen Kerst en Nieuwjaar de post op. Nu maar hopen dat ze op de juiste bestemming geraken. Er was er zelf eentje voor Zwitserland bij: dus ik ben benieuwd.Net voor kerst kreeg ik het pakketje van Karen aan: daar wordt een mens nu eens echt vrolijk van.
Voor de kraanvogel zoek ik nog een leuke plaats, de rode kerstbal kwam bij zijn uit-oude-tijdschriften-gemaakte-broers te hangen en de chocolaatjes verdwenen in m'n handtas. Zo kwam er in de namiddag opnieuw een glimlach op m'n gezicht bij het drinken van een tas thee op het werk.

Een dag later lag het kaartje van Sarah in de bus. Zij breidde letterlijk een eind aan 2014 zodat ik makkelijk de draad in 2015 weer kon opnemen. Voor de foto kwam ik net iets te laat, want m'n vriend was al gaan lopen met het ongetwijfeld lekkere kerstsnoepje dat mooi in de sneeuwman was verpakt.

Nog eens 2 dagen later lag het schattige kaartje met de lieve wensen van de Secret Santa herself Tess in bus.


Dames langs deze weg wil ik jullie alle 3 bedanken, Tess in het bijzonder voor de organisatie, voor de fijne kaartjes en jullie warme wensen. Ze hebben een mooie plaats gekregen.
Wat mij betreft is deze editie geslaagd en zeker als er nog reacties  zouden komen op mijn verzonden wensen.


1 opmerking:

Hi-ke zei

Doordat ik tijdens de kerstperiode in België was, kreeg ik jouw pakje pas gisteren te zien bij onze terugkeer. Dat was extra leuk, want zo kreeg ik zowel in België als in Zwitserland Secret Santa-post!
Een blogje over wat ik gekregen heb komt er nog aan, maar je mag er zeker van zijn dat ik heel blij was met jouw kaartje! De slinger krijgt zeker een plaatsje op mijn prikbord en het kaartje staat al te blinken in de kast, samen met de andere!